Dobrodošli na spletni strani Centra Tuning d.o.o.

Vrata in okna tuning design

Ponudba notranjih, kakovostnih vrat nemškega proizvajalca Westag, izdelana iz vrhunskih materialov. Prodaja in montaža kakovostnih PVC ter aluminjastih vhodnih vrat izredne kakovosti. Nudimo vam tudi PVC okna z aluplastovim profilom in winkhause okovjem, ter lesena in aluminjasta okna.

031 688 777

Restavracija in picerija Amfora

Restavracija Amfora odpira vrata za vas že ob 6 uri zjutraj, kjer vam bomo v prijetnem ambientu postregli s prvo jutranjo kavico in rogljičkom. Dnevno pripravljamo sveže malice z juho in solato iz solatnega bifeja, ter dnevna kosila. Po želji vam jih pripeljemo tudi v službo ali na dom. Sam lokal sprejme 200 gostov, katere radi razvajamo ob različnih dogodkih. Organiziramo in izvedemo pa tudi dostavo in postrežbo hrane in pijače na vaši prireditvi, dogodku ali praznovanju. Naša specialiteta je odprti žar, ki se pripravlja na pohorski drvi. Ponujamo vam izvrstne ribje specialitete na dalmatinski način, hobotnico, teletino, svinjino, piščanca, kozlička, odojka, ovco,…

02/78-00-425

Servisno vulkanizerska delavnica

Zagotavljamo vam cenovno in strokovno opravljen servis vašega vozila. V naši ponudbi najdete tudi kakovostne in ugodne pnevmatike ter vse vrste platišč. Najdete nas na Ptuju (Osojnikova cesta 12) in v Zamušanih (Zamušani 2, 2272 Gorišnica).

02/78-00-420

Guma bar - zabava za vse generacije

Guma bar se nahaja v Zamušanih (Zamušani 2, 2272 Gorišnica). V prijetnem ambientu ter s prijaznim osebjem vam bomo postregli z najboljšo kavico, raznimi sokovi in alkoholnimi pijačami. Pravtako se v Guma bar vedno kaj dogaja. Zabave za vse generacije ob različnih zvokih glasbe ter različnimi prigrizki.

040 355 510